Yhteistyökumppanit

RAKENTAMINEN
 
Liettua

EcoCocon Ltd

EcoCoconin terveelliset rakennukset loistavalla eristävyydellään täyttävät korkeimmat mahdolliset sisäilmavaatimusten tavoitteet. Et joudu enää ikinä kokemaan kylmää vetoa tai homeenkasvua rakenteissa. Loistava seinien eristysarvo täyttää Passivhaus-standardit, tarjoten mukavat ja lämpimät sisäseinäpinnat talvella ja tarpeeksi viileän sisäilman kesän kuumilla ilmoilla.

 
Viro

Saviukumaja Ou

Saviukumaja tuottaa monia erilaisia korkealaatuisia savi- ja kalkkilaastit, jotka ovat sertifioitut Saksan DIN-standardien mukaisesti. Ne keskittyvät ensisijaisesti materiaalien tuotantoon ja kehittämiseen karkeista laasteista aina hienoihin viimeistelyihin, Stucco ja Tadelakt ja lähes kaikki tuotteet valmistetaan aurinkoenergialla. Saviukumaja tarjoaa myös konsultointia luonnonrakennuksesta, remontoinnista ja erilaisista rappausmenetelmistä. Saviukumaja on työskennellyt NBC: n kanssa vuodesta 2012. NBC on tuotteidemme tärkein jakelija Suomessa.

 
Suomi, Ahvenanmaa

Löfbacka traditionsbygg

Löfbacka Traditionsbygg on ahvenanmaalainen rakennusalan yritys, joka on erikoistunut rakennusten säilyttämiseen, luonnonmukaiseen rakentamiseen ja puusepäntyöhön. Yritystä johtaa Arne Nieland. Olemme Natural Building Companyn yhteistyökumppaneita vuodesta 2018.

SUUNNITTELU
 
Suomi, Uusimaa

The Natural Design Company Oy

Olemme turvallisen ja terveellisen ympäristön suunnittelun johtava Suomalainen yritys. Voimavaramme on tiivis yhteistyö erikoituneiden suunnittelijoiden kesken. Hyvinvointi rakennetussa ympäristössä on laatutakuumme.
Teemme ekologisen rakennussuunnittelun ja arkkitehtipalveluiden lisäksi aluesuunnittelua, kaavoitusta, konseptisuunnittelua ja sisustussuunnittelua. Kauttamme saa konsultaatiota korjaushankkeisiin sekä tietoa ekologisista rakennusmateriaaleista.

 
Suomi, Uusimaa

Collaboratorio

Collaboratorio on Helsingissä sijaitseva suomalais-italialainen arkkitehtitalo, joka perustettiin vuonna 2015. Olemme syvästi innostuneita historian kerroksista sekä ihmisen tilasta, jonka kehitys on hidasta verrattuna nykypäivän nopeaan tahtiin. Unelmamme on kehittää joustavia, seka-elämisen tiloja nykyaikaisessa kaupunkikehityksessä kauniilla, luonnollisella, toiminnallisella ja inhimillisellä tavalla.

The Natural Building Company Oy

Ruukintie 7, 10330 Billnäs
+358 40 081 1787
info(at)naturalbuilding.fi

© naturalbuilding.fi 2022. Our Privacy Policy. Web design: Oladesign Oy