Samarbetspartners

BYGGANDE
 
Litauen

EcoCocon Ltd

EcoCocons hälsosamma hus och den utmärkta isoleringen ger högsta möjliga standard för komfort inomhus. Du kommer aldrig att uppleva kallt drag eller mögeltillväxt igen. Väggarnas överlägsna isoleringsvärde uppnår Passivhouse Standard, vilket ger mysiga, varma ytor på vintern och svala interiörer på sommaren.

 
Estland

Saviukumaja Ou

Saviukumaja producerar många olika högkvalitativa ler- och kalkputs som är certifierade enligt tyska DIN-standarder. De är främst inriktade på produktion och utveckling av material från grova murbruk till finputs, Stucco och Tadelakt och nästan alla sina produkter är gjorda med solenergi. Saviukumaja erbjuder även rådgivning om naturbyggnad, renovering och olika rappningsmetoder. Saviukumaja har arbetat med NBC sedan 2012. NBC är huvuddistributörerna av våra produkter i Finland.

 
Finland, Åland

Löfbacka traditionsbygg Ab

Löfbacka Traditionsbygg är ett åländskt byggföretag specialiserat inom byggnadsvård, ekobygg och finsnickeri. Företaget drivs av Arne Nieland. Vi är partners till The Natural Building Company sedan 2018.

DESIGN
 
Finland, Nyland

The Natural Design Company Oy

Vi är ett ledande finskt företag inom design av en säker och hälsosam miljö. Vår styrka är nära samarbete med specialiserade designers. Välbefinnande i den byggda miljön är vår kvalitetssäkring. Förutom ekologisk byggdesign och arkitektoniska tjänster utför vi även områdesplanering, zonplanering, konceptdesign och inredning. Från oss kan du få rådgivining om reparationsprojekt och information om ekologiska byggmaterial.

 
Finland, Nyland

Collaboratorio

Collaboratorio är en finsk-italiensk arkitekturstudio med säte i Helsingfors, grundad 2015. Vi är djupt inspirerade av historiens historia såväl som det mänskliga tillståndet, vars utveckling är mycket långsam i jämförelse med dagens snabba teknik. Vår dröm är att utveckla flexibla, blandade samboende utrymmen i det moderna urbana kontextet på ett vackert, naturligt, funktionellt och humant sätt.

The Natural Building Company Oy

Ruukintie 7, 10330 Billnäs
+358 40 081 1787
info(at)naturalbuilding.fi

© naturalbuilding.fi 2022. Our Privacy Policy. Web design: Oladesign Oy