Luonnonmukaiset rakentajat


Byggdrasil

Byggdrasil on yhden The Natural Building Companyn perustavien kumppaneiden, tanskalaisen kirvesmiehen Charlie Jespergaardin, johtama yritys. Byggdrasilin kotipaikkana on Billnäs. Yritys erikoistuu käsintehtyyn puunveistoon ja perinteiseen puutyöhön.

Myös vanhojen rakennusten entisöinti on tärkeä osa Byggdrasilin toimintaa, sekä rakentaminen luonnonmukaisilla materiaaleilla, kuten kivi, savi ja olki.
Charlie Jespergaardilla on yli 20 vuoden kokemus puunveistäjänä ja yli 10 vuoden kokemus rakentamisesta ja entisöinnistä.Terra Firma

Terra Firma on toisen The Natural Building Companyn perustajien, irlantilaisen yrittäjän Paul Lynchin, johtama yritys. Terra Firman kotipaikkana on Inkoo. Yrityksen tavoitteena on tarjota rakennuspalveluita, joissa perinteiset tekniikat, ympäristöseikat ja kestävä kehitys ovat tasapainossa nykyaikaisen asumisen tarpeiden kanssa.

Westan – kotisivu

Valmistamme ja tarjoamme “aitoja puusepän- ja rakennustuotteita” taloon sekä puutarhaan. Suuntaudumme luonnonmukaisiin ja ekologisesti kestäviin erittäin pitkäikäisiin ratkaisuihin. Perinnerakentaminen sekä aidot luonnonmateriaalit ovat osoittautuneet ainoiksi kestäviksi ja pitkällä tähtäimellä toimiviksi. Luonnon raaka-aineet, käsityötaito sekä aidosti hengittävät rakenteet ovat perusedellytyksiä kestävälle kehitykselle sekä puhtaalle ja terveelliselle ympäristölle.

Siksi käytämme:

-käsityömenetelmiä
-lähiraaka-aineita
-luonnonmateriaalia
-pellavaöljytuotteita
-kierrätyslasia
-uusiutuvaa energiaa
-ympäristötietoisia toimittajia
-ei kemikaaleja
-ei muovivärejä

Tuotteet/Palvelut:

-Aidot ikkunat ja lasiovet
-Aidot ulko/puutarhakalusteet
-Puusepäntuotteita mittatilauksena
-Ikkunaentisöintiä
-Ympäristöystävällisiä asumisratkaisuja