Rakennamme kestävän tulevaisuuden

The Natural Building Company

The Natural Building Company Oy on sunnittelu- ja rakennusyritys, joka perustettiin vuonna 2008 ja jonka päämääränä on levittää tietoa luonnomukaisista rakennusmateriaaleista sekä tuoda ne jokaisen käytettäväksi.

Yritys aloitti toimintansa kahden arkkitehdin, yhden diplomi-insinöörin ja kahden rakentajan voimin. Yhteistä heille kaikille oli intohimo luonnonmukaiseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Vuoden 2008 alun jälkeen yritys on kasvanut paljon, mutta päämäärä jatkuu samana. Meidän toiveemme on että jokaisella olisi oikeus ja valinnan mahdollisuus rakentaa luonnonmukaisilla materiaaleilla ja asua ja työskennellä terveemmissä rakennuksissa.

Tänä päivänä se on jo mahdollista.

Meidän yhdistetty kokemuksemme rakennusten entisöinnistä, uudisrakentamisesta, suunnittelusta ja tutkimuksesta vastaa useita vuosikymmeniä. Olemme mukana useissa testiprojekteissa, joiden päämääränä on lisätä ihmisten luottamus sekä perinteisiin, että uusiin innovatiivisiin luonnonmukaisiin materiaaleihin.

Käytämme muun muassa puuta, savea, kalkkia ja olkea. Olemme kartuttaneet laajan luonnonmukaisia rakennusmateriaaleja koskevan tietokannan, joita olemme hakeneet, tutkineet ja jopa auttaneet luomaan vuosien mittaan.

Uudet konseptimme koteihin, asuinalueille, kouluihin ja kerrostaloihin ovat nähtävinäsi täällä nettisivuillamme. Tervetuloa uusille nettisivuillemme ja toivomme löytäväsi täältä inspiraatiota suunnitella ja rakentaa unelmakotisi.  Ota yhteyttä meihin, mikäli sinulla on kysymyksiä tai ideoita. Jaamme mielellämme tietämystämme kanssasi ja olemme kiinnostuneita ideoistasi.

Mukavaa selaamista!

Paul Lynch, Manager.

 

The Natural Building Company Oy

Ruukintie 7, 10330 Billnäs
+358 40 081 1787
info(at)naturalbuilding.fi

© naturalbuilding.fi 2022. Our Privacy Policy. Web design: Oladesign Oy