Arkitektur

Väl planerat, hälften byggt

Vårt förtags designteam svarar för planeringen vid våra byggnadsobjekt. Våra arkitekter kan nyttja naturens gratis fördelar; passiv solenergi, terrängens formationer och växtlighet, samt ventilation med tygndkraft. Våra ingenjörer löser strukturella problem och planerar tekniken till fördel för kunden. Vi planerar både enskilda egnahemshus och större sociala bostadsområden och koncept.

Natural Design Company, ett systerbolag till The Natural Building Company, betjänar kunder i designrelaterade frågor. Vi har samlat ett antal designers från olika delområden inriktade på naturenligt byggande, med vilka vi gör tätt samarbete. Med detta team kan vi designa byggnader som en helhet, genom att ta hänsyn till olika perspektiv på ett naturligt sätt när processen fortskrider.

Läs mer på Natural Design Companys sida.

 

Konsultering

 

Rådgivning och konsultering

Vi har många års erfarenhet av naturenligt bygge, som vi gärna delar med oss av. Våra experter har kunskap både för små och experimentella projekt och större entreprenader. Vi kan också erbjuda praktisk konsultation för byggnadsentreprenörer.

Frågor om planeringsprojekt?

Kati Juola-Alanen

Eko-Arkkitehti, Partner of NBC,
+358 40 416 4842 (suomi, english)
kati(at)naturalbuilding.fi

Paul Lynch

Managing director, Founding member
+358 44 250 9663 (english, svenska)
paul(at)naturalbuilding.fi

The Natural Building Company Oy

Ruukintie 7, 10330 Billnäs
+358 40 081 1787
info(at)naturalbuilding.fi

© naturalbuilding.fi 2022. Our Privacy Policy. Web design: Oladesign Oy