arkitektur

Arkitekturi & planeringsservice

Vårt förtags designteam svarar för planeringen vid våra byggnadsobjekt. Våra arkitekter kan nyttja naturens gratis fördelar; passiv solenergi, terrängens formationer och växtlighet, samt ventilation med tygndkraft. Våra ingenjörer löser strukturella problem och planerar tekniken till fördel för kunden. Vi planerar både enskilda egnahemshus och större sociala bostadsområden och koncept.
Nybyggen

Nybyggen

Vi bygger både enskilda egnahemshus och större helheter, så som bostadsområden, pensionärshem, skolor och höghus med omsorg. Både officiella och privata byggnader förtjänar att byggas med fokus på kvalitet.
Reparationsbyggen

Reparationsbyggen

Vi reparerar och restaurerar gamla byggnader med naturenliga material. Vi byter ut stockar, förnyar golv, reparerar tak och isolerar ytterligare. Vi utför även renoveringar och tillbyggander med diffusionsöppna och trygga material.
Ler- och kalkrappning

Ler- och kalkrappning

Vacker lerputs är en idealisk lösning för inomhusluften och visuellt behaglig. Våra skickliga hantverkare kan skapa både unika effektytor och enhetligt jämna väggytor i den färg du väljer.
Naturenliga byggmaterial

Material

Vi säljer kemikaliefria, trygga och friska byggnadsmaterial på vårt kontor i Billnäs. Vårt produktsortiment inkluderar bl.a. färdig lerputs, målfärger i lera, vasskivor och -mattor, samt obrända lertegel.
Utbildning, kurser och föreläsningar

Utbildning, kurser och föreläsningar

Vi ordnar både praktiska kurser och teoriföreläsningar om naturenligt och friskt byggande i samarbete med till exempel utbildningsinstanser inom byggande, inredningsarkitektur och arkitektur. Enskilda praktiska kurser ordnas också på beställning.
Rådgivning och konsultering

Rådgivning och konsultering

Vi har många års erfarenhet av naturenligt bygge, som vi gärna delar med oss av. Våra experter har kunskap både för små och experimentella projekt och större entreprenader. Vi kan också erbjuda praktisk konsultation för byggnadsentreprenörer.

Ta kontakt:

kati juola-alanen
Kati Juola-Alanen Ekoarkitekt (suomi / english) +358 40 416 4842 kati(at)naturalbuilding.fi
paul lynch
Paul Lynch Verkställande direktör (english / svenska) +358 44 250 9663 paul(at)naturalbuilding.fi

The Natural Building Company Oy

Ruukintie 7, 10330 Billnäs

+358 40 081 1787

info(at)naturalbuilding.fi

Nyhedsbrev >

Login >