arkkitehtuuri

Arkkitehtuuri & suunnittelupalvelut

Yrityksessämme toimii Design team, joka vastaa rakennuskohteidemme suunnittelusta. Arkkitehtimme osaavat hyödyntää luonnon tarjoamia ilmaisia etuja; passiivista aurinkoenergiaa, ympäristön maanmuotoja, kasvillisuutta sekä painovoimaista ilmanvaihtoa. Insinöörimme ratkaisevat rakenteelliset ongelmat ja suunnittelevat tekniikan toiminnan asiakkaan eduksi. Suunnittelemme sekä yksittäisiä omakotitaloja että laajempia sosiaalisen aluerakentamisen konsepteja.

Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen

Rakennamme rakkaudella niin yksittäisiä omakotitaloja kuin suurempiakin kokonaisuuksia, esim. asuinalueita, vanhainkoteja, kouluja tai vaikka kerrostaloja. Sekä julkiset että yksityiset kohteet ansaitsevat mahdollisuuden laadukkaaseen rakentamiseen.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Korjaamme ja entisöimme vanhoja rakennuksia luonnonmukaisilla materiaaleilla. Vaihdamme hirsiä, uusimme lattioita, korjaamme kattoja ja teemme lisäeristystä. Teemme myös remontteja ja laajennuksia hengittävillä ja turvallisilla materiaaleilla.

Savi- ja kalkkirappaukset

Savi- ja kalkkirappaukset

Kaunis savirappaus on paitsi sisäilman kannalta ihanteellinen, myös visuaalisesti kiehtova. Taitavat ammattirappaajamme osaavat loihtia niin yksittäisen efektipinnan kuin rapata kaikki seinäpinnat tasaisesti halutulla sävyllä.

Luonnonmukaiset rakennusmateriaalit

Materiaalit

Myymme kemikaalittomia, turvallisia ja terveellisiä rakennusmateriaaleja toimistoltamme Billnäsistä. Tarjolla on mm. valmiita savilaasteja, savimaaleja, ruokolevyjä ja-mattoja sekä polttamattomia savitiiliä.

Koulutus, kurssit ja luennot

Koulutus, kurssit ja luennot

Järjestämme niin käytännön kursseja sekä teorialuentoja luonnonmukaisesta ja terveestä rakentamisesta. Yhteistyössä esimerkiksi rakentamisen, sisustussuunnittelun tai arkkitehtuurin koulutuksen kanssa. Yksittäisiä käytännön kursseja järjestetään tilauksesta.

Neuvonta ja konsultointi

Neuvonta ja konsultointi

Jaamme mielellämme eteenpäin vuosien kokemusta luonnonmukaisen rakentamisen saralta. Asiantuntijoidemme joukosta löytyy sopiva henkilö niin pieniin tai kokeellisempiin projekteihin kuin isommankin kokonaisuuden rakennuttajalle, sekä käytännön neuvonantaja rakennusalan yrittäjille.

The Natural Building Company Oy

Ruukintie 7, 10330 Billnäs

+358 40 081 1787

info(at)naturalbuilding.fi

Nyhedsbrev >

Login >